Vi søker en ung, engasjert og initiativrik ungdomskonsulent. Hovedarbeidsområdet vil være å holde foredrag om Menneskeverds temaer på skoler og for konfirmanter. Stillingen innebærer derfor en del reisevirksomhet. 100 prosent stilling, fast.

Du må kunne kommunisere med ungdom og ha god formuleringsevne både skriftlig og muntlig. Dersom du i tillegg er selvstendig, initiativrik og samfunnsengasjert, er du den personen vi er på jakt etter. Erfaring fra liknende arbeid kan veie opp for manglende formell kompetanse.

Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt. Du må dele organisasjonens formål og verdier.

Vi tilbyr en fleksibel og spennende arbeidsplass med et aktivt miljø, midt i Oslo sentrum. Tilbyr også mulighet for redusert stilling.

Lønn etter avtale. Søknadsfrist 15. november 2011. Søknad med CV sendes til: liv@menneskeverd.no

Spørsmål kan rettes til: Generalsekretær Liv Kjersti Skjeggestad

Tlf: 22 34 09 01/ 41 33 39 35