team1


Publisert: 08.10.18  Skrevet av: Maria Victoria Kjølstad Aanje, Kommunikasjonsrådgiver i Menneskeverd

Menneskeverd og Civita inviterer til debattmøte på Litteraturhuset i Oslo torsdag 1. november kl. 19.30.

Fire samfunnsengasjerte debattanter med sterke meninger møtes denne kvelden for å diskutere en av vår tids skjebnesvangre spørsmål: Bør vi åpne for aktiv dødshjelp i Norge eller ikke? Kveldens debatt vil blant annet ta for seg temaer som autonomi, helsevesenets oppgave, helhetlig pleie ved livets slutt og hvilke konsekvenser en legalisering har å si for samfunnet.

Sosialantropolog Cecilie Knagenhjelm Hertzberg vil holde en innledning.

I panelet: Morten Horn, norsk overlege og samfunnsdebattant, Amanda Schei, journalist i Dagbladet og nyutdannet filosof, Mathilde Tybring-Gjedde, stortingsrepresentant (H) og Aksel Braanen Sterri, stipendiat i filosofi ved Universitetet i Oslo.

Møtet finner sted på Litteraturhuset i Oslo (Amalie Skram).

Arrangementet er åpent for alle, med gratis inngang.
Påmelding kreves. Trykk her for å melde deg på.

Du kan også følge arrangementet på Facebook