Gi en gave - Menneskeverd

Gi en gave

269 Delinger

Gi på mobil

oss din gave – Menneskeverd #12698

SMS: Send kodeord MGAVE til 2160 (200,-)
Ønsker du å gi fast på sms? Send MVFAST 100 til 2160 (100,- per måned)

Kontonummer for gaver: 3000.15.51228

Gi med kort

Gi en gave

kr.
Personlig informasjon

Kredittkortinformasjon
Dette er en sikker SSL-kryptert betaling.

Totalt bidrag: kr. 100 One Time

Få en faktura/ Bli fastgiver

Vi sender deg en faktura på e-post og i nettbanken får du tilbud om å opprette Avtalegiro etter første betaling. Ved å gi fast på Avtalegiro går registreringen automatisk og arbeidet blir enklere for deg og for oss. Takk for at du gir på Avtalegiro!

Hvorfor gi?

Menneskeverd er helt avhengig av gaver og medlemmer for å kunne drive vårt arbeid. Med din støtte kan vi undervise flere tusen ungdommer i året, skrive kronikker, holde foredrag, drive kampanjer og legge press på offentlige myndigheter. Takk for at du gjør dette mulig.

Menneskeverd setter stor pris på alle gaver og faste inntekter som bidrar til kontinuitet og forutsigbarhet. Ønsker du å gi fast, vennligst benytt Avtalegiro ved å velge dette i skjema på denne siden. Ønsker du å bli medlem se Bli Medlem.

Skattefradrag på gaver

Som skatteyter kan man få fradrag for gaver på inntil 50 000 kr gitt til Menneskeverd per år. Det er da en forutsetning at gaven utgjør minst 500 kr det året gaven gis. Kun de som har oppgitt personnummer eller organisasjonsnummer vil kunne få skattefradrag. Vennligst ta kontakt med oss dersom du ønsker dette!