Gi en gave

Gi med Vipps: #12698

Trykk for å gi

Eller

Månedlig gave

50 – 100 – 1000 kr i måneden: Mange av våre givere ønsker å bidra med en fast sum i måneden. Her kan du legge inn valgfritt beløp, alt etter hva du ønsker.

Hvorfor gi?

Menneskeverd er helt avhengig av gaver og medlemmer for å kunne drive vårt arbeid. Med din støtte kan vi undervise flere tusen ungdommer i året, skrive kronikker, holde foredrag, drive kampanjer og legge press på offentlige myndigheter. Takk for at du gjør dette mulig.

Menneskeverd setter stor pris på alle gaver og faste inntekter som bidrar til kontinuitet og forutsigbarhet. Ønsker du å gi fast, vennligst benytt Avtalegiro ved å velge dette i skjema på denne siden. Ønsker du å bli medlem se Bli Medlem.

Skattefradrag på gaver

Som skatteyter kan man få fradrag for gaver på inntil 25 000 kr gitt til Menneskeverd per år. Det er da en forutsetning at gaven utgjør minst 500 kr det året gaven gis. Kun de som har oppgitt personnummer eller organisasjonsnummer vil kunne få skattefradrag. Du kan endre dette selv på MinSide eller ta kontakt med oss hvis du har spørsmål til dette.

Testamentariske gaver

Menneskeverd er med på initiativet Det Gode Testament, der 40 organisasjoner samarbeider om bevisstgjøring rundt arv og testamentariske gaver. På hjemmesiden www.detgodetestament.no har vi lagt ut informasjon om hvordan du kan sette opp et testament, og hva det er viktig å huske på.

Har du spørsmål om hvordan du kan gi en gave gjennom arv og testament, ta gjerne kontakt med Susanne Ferreira på 480 78 355 eller susannef@menneskeverd.no. Vi har også en gratis arvebrosjyre med mer informasjon som du kan få i post eller på e-post.

Vilkår for betaling