team1


Publisert: 23.04.14  Skrevet av: Maria Victoria Kjølstad Aanje, Kommunikasjonsrådgiver i Menneskeverd

Før påske ble nytt styre i Menneskeverd konstituert. 

Tekst: Maria Victoria Kjølstad Aanje  Foto: Tina Rensel

Nye styremedlemmer

Menneskeverds årsmøte gikk av stabelen torsdag 3. april der nytt styre i organisasjonen ble konstituert. Svein Granerud fortsetter som styreleder. Øvrige styremedlemmer er nå Tore N. Forset, Magne Supphellen, Elisabeth Løland, Kirsten Grindheim Stenevik, Grete Yksnes Martinsen og Clarisse Mpinganzima. De to sistnevnte er nye i styret. Valgte varamedlemmer er Haavard Simon Nilsen, Bjarte Vikingstad og Gunnhild Hals. Styreleder Svein Granerud er svært tilfreds med det nye styret. – Valgkomiteen hadde gjort et godt arbeid med å finne kandidater til det nye styret. Så langt jeg kjenner til har de bred kompetanse og et stort engasjement for Menneskeverds oppdrag. Jeg har derfor store forventninger til det nye styret og jeg gleder meg til de er på plass​, sier Granerud.

Feiret 10-års dag

I tillegg til årsmøteformaliteter ble Liv Kjersti S. Thoresen sin innsats som generalsekretær i Menneskeverd i ti år, markert. I 2004 tok hun over som leder av organisasjonen etter Aud Kvalbein. Styrelederen syntes feiringen av Thoresen var vel fortjent. – På årsmøtet fikk Liv Kjersti fortjent applaus og gode ord for sin dyktighet, entusiasme og sin unike evne til å være troverdig på de arenaer hun representerer Menneskeverd, sier Granerud.

Veien videre

Menneskeverd vil fortsette å jobbe for at samfunnet skal prioritere livsrett, likeverd og livshjelp høyest. Sammen med våre snart 10 000 medlemmer vil vi styrke engasjementet for menneskeverdet.

 

46 Delinger