team1


Publisert: 29.08.14  Skrevet av: Maria Victoria Kjølstad Aanje, Kommunikasjonsrådgiver i Menneskeverd

Boken du sent vil glemme lanseres i morgen. 

Foto: Kurèr forlag

I morgen lørdag 30. august lanseres boken “Livet med Marikken – hvordan Down kan bli en opptur.” Den er skrevet av Eivind Eidslott i samarbeid med sin kone. Hvordan er det egentlig å få et barn med Downs syndrom? Eidslott er journalist, forfatter og forteller i denne boken om det store sjokket da det viste seg at datteren Marikken hadde ett kromosom ekstra. Han skriver nært og ærlig om kaoset av følelser som oppsto, alle bekymringene, om framtiden som syntes å forsvinne. Men Eidslott skriver også om en gryende optimisme, om kjærligheten til datteren, om alle mulighetene som overskygger begrensningene.Marikken-cover-070814

Utdrag fra boken: “Marikken er ikke bare Marikken. Marikken er også – mot vår vilje – statistikk, analyse og politikk. Hun personifiserer debatten om fosterdiagnostikk. Hun er den vesle hånden som rekkes opp bakerst i salen, men som ingen ser. Marikken har ett ekstra kromosom, men èn stemme mindre. Derfor vil jeg gjerne være stemmen hennes.” 

Boken er utgitt av Kurèr forlag.

Du kan kjøpe boken her  Pris: 369,- kroner

269 Delinger