team1


Publisert: 01.10.14  Skrevet av: Maria Victoria Kjølstad Aanje, Kommunikasjonsrådgiver i Menneskeverd

Etter rekordverving av nye medlemmer i sommer har Menneskeverd endelig rundet 10 000 medlemmer. 

Tekst: Maria Victoria Kjølstad Aanje  Foto: Tina Rensel  Illustrasjon: iStock

Hurra!

Etter en vellykket sommerkampanje der engasjerte medarbeidere vervet 772 nye medlemmer, noe som er ny rekord i organisasjonens historie, har Menneskeverd for første gang rundet 10 000 medlemmer. Ved årsskiftet 2013-14 hadde vi 9748 medlemmer og vi øynet allerede da et håp om å kunne nå denne etterlengtede milepælen innen utgangen av 2014. Det skulle vise seg å bli en realitet. I slutten av september kunne vi nå telle 10 527.

Fornøyd

Liv Kjersti S. Thoresen loset de 80 fremmøtte gjennom kveldens bidrag.

Menneskeverds generalsekretær, Liv Kjersti S. Thoresen, er godt fornøyd med resultatene etter den nye opptellingen. – Jeg er stolt over å være en del av en organisasjon med over 10 000 bevisste mennesker. Økningen av antall medlemmer i Menneskeverd viser også at det er en forståelse blant folk om hvor viktig og nødvendig det er for en organisasjon å ha en sterk «ryggrad» i offentligheten. Skal vi oppnå gehør fra politikere og beslutningstakere omkring våre saker, trenger vi mange medlemmer som kan styrke «stemmen» vår, sier generalsekretæren med en på følgende kort og konkret oppfordring: – La oss bli 10 000 til! Det er så lite som skal til for at dette kan la seg gjennomføre. Verver hvert medlem bare en venn, er vi plutselig dobbelt så mange og kan dermed få ytterligere innflytelse i samfunnet vårt, legger Thoresen til.

152 Delinger