Årets første Vern om Livet – Menneskeverds eget magasin – er nå på vei ut til medlemmene i Menneskeverd.

Tekst og foto: Menneskeverd

Her blir du bedre kjent med årets vinnere av Menneskeverds Livsvernpris; Annette Skeie Jakobsen og Elin Anita Verdal, som er gründerne bak Stiftelsen Livsglede for Eldre. Du får bli med hjem til forfatteren Eivind Eidslott som har skrevet bok om å få et barn med Downs Syndrom, og du får se hva helseminister Bent Høie svarer i vår faste spalte “Rett på sak”. Dessuten har vi intervjuet forfatteren bak en masterstudie som viser at foreldre som venter barn med Downs syndrom, etterlyser mer informasjon og veiledning.

Det er informasjonsansvarlig i Menneskeverd, Maria Victoria Kjølstad Aanje, som er redaktør for årets første Vern om Livet. Hun gikk ut i svangerskapspermisjon 13. januar i år. Kristin Wennemo Malmin vikarierer som informasjonsansvarlig i Menneskeverd det kommende året.

De fleste medlemmene våre ønsker å få papirutgaven av Vern om Livet i posten. Om du ønsker å gå over fra papir til kun digital utgave, så send oss en mail! Send til: post@menneskeverd.no

God lesning!