team1


Publisert: 01.12.16  Skrevet av: Maria Victoria Kjølstad Aanje, Kommunikasjonsrådgiver i Menneskeverd

Dette er Menneskeverds ønskeliste denne julen. 

Vi gleder oss til noen rolige høytidsdager og før stillheten senker seg, mellom julegavehandling og sølvpussing, håper vi du har tid til å se den korte videosnutten med vår ambassadør Marte Wexelsen Goksøyr. Her forteller Marte kort hva hun ønsker seg til jul dersom vi skal få et varmere og mer inkluderende samfunn.

Marte er symbolet på hva som står på toppen av Menneskeverds ønskeliste denne julen. Vi ønsker et varmere og rausere samfunn der alle mennesker er like mye verdsatt. Der vi ikke sorterer bort barn på bakgrunn av alder, funksjoner eller diagnoser. Vi ønsker at 2017 skal bli et år der mennesker som Marte skal oppleve at de blir bekreftet og sett som de personene de er. Vi jobber vi for at alle skal kjenne seg velkommen til verden. Hjelp oss med å oppfylle dette ønsket.

Gi en julegave med mening

Støtt Menneskeverds arbeid med å gi en julegave på Vipps eller ved å sende kodeord ØNSKE til 2160 (200,-). Du kan også bli medlem ved å sende sms med kodeordet LEVE til 2160 (400,-).

Ønskeliste til jul for et varmere samfunn

 

4 Delinger