team1


Publisert: 14.09.17  Skrevet av: Maria Elisabeth Selbekk, Informasjonsansvarlig

Denne høsten lanserer organisasjonen Menneskeverd egen podcast. Den vil hete Menneskeverdig, og vil være lett tilgjengelig for alle som ønsker det. Planen er å legge ut en ny episode omtrent en gang i måneden, med varighet på mellom 15 og 30 minutter.

– Konseptet med podcasten er som en hyggelig cafésamtale. Lytteren blir invitert inn som en nysgjerrig tredjepart. Tonen i samtalen er lett, ledig og humoristisk, samtidig som vi ønsker å få frem interessante perspektiver på de store spørsmålene som Menneskeverd arbeider med. Dette formatet passer perfekt for deg som ønsker noe hyggelig, men lærerikt å høre på til en god skogstur eller på bussen på vei til og fra jobb, sier informasjonsansvarlig Daniel Joachim Kleiven.

Du kan allerede høre på de første to episodene her:

#1 – Mari Storstein, dokumentarfilmskaper av Søsken på TV 2
I første episode av den nye podcasten Menneskeverdig har vi vært heldige til å få møte Mari Storstein, ung dokumentarfilmskaper i Novemberfilm. Hun er aktuell med premiere på en av høstens vakreste TV-serier på TV 2 denne høsten på onsdager kl. 21:40. Hør henne prate om sin vei til å bruke egen muskelsykdom for å bli en talentfull dokumentarskaper, serien Søsken og om sorteringssamfunnet.

#2 – Thorvald Steen, forfatter av «Det hvite badehuset»
I andre episode av Menneskeverdig har vi med Thorvald Steen. Steen er internasjonalt anerkjent forfatter og aktuell med romanen «Det hvite badehuset» på Forlaget Oktober. Han fortalte om den nye boka, hans egen oppvekst, reaksjonen over å oppdage diagnosen sin i en alder av 17, hvordan det var å motta Menneskeverds Livsvernspris, hvorfor han er glad for at han utførte et skihopp hvor han brakk begge anklene, om toppidrettsutøvere og fotballtrenere som tar kontakt, kampen mot sorteringssamfunnet, og enda mer.

Bonusmateriell #2 – Da en ung, suicidal Thorvald Steen braste inn hos filosof Knut Erik Tranøy
Thorvald Steen forteller om hvorfor han troppet opp uanmeldt på kontoret til det som den gang var den mest kjente filosofen i Norge, Knut Erik Tranøy.

Du kan abonnere på podcasten om du søker opp Menneskeverdig på iTunes eller din foretrukne podcastavspiller. Du kan også laste ned episodene direkte fra kanalen vår på Soundcloud.

Kom direkte til podcasten på iTunes ved å trykke på bildet.

LagreLagre

28 Delinger