Etter en høst med stort fokus på sorteringssamfunnet, handler årets julekampanje om likeverd.

– De av oss som er annerledes, de må få være det, sier forfatter Thorvald Steen. Han lider selv av en uhelbredelig muskelsykdom. Han er en av personene du møter i filmene som, med stort engasjement, setter ord på hvordan samfunnet former bildet av den som er annerledes.

Livet og likeverdet er det viktigste vi kan kjempe for. Menneskeverd møter tusenvis av unge og voksne hvert eneste år og er en viktig aktør i samfunnsdebatten. Med din støtte kan vi nå enda flere i 2018.

Bli en 21-er i dag!
Ved å gi 21 kroner i måneden, sikrer du at Menneskeverd kan fortsette å undervise, informere og stå opp for menneskeverdet.

Send kodeord 21 til 2160, og du gir 21 kroner i måneden som blir lagt til din telefonregning. Du kan når som helst avslutte givertjenesten.

Om du ikke enda har sett filmene vi har laget, så kan du se de nedenfor.