team1


Publisert: 17.06.21  Skrevet av: Kristin Rudstaden, Fagansvarlig

Er du en historieforteller som engasjerer deg for menneskeverdet i livets første fase? Vil du bruke din kompetanse på å produsere relevant innhold i sosiale medier i en frivillig organisasjon? Vil du bli en del av et dedikert team som jobber med holdningsskapende arbeid og verdiformidling? Nå har du sjansen til å forme et helt nytt prosjekt i en unik organisasjon i rask utvikling. Menneskeverd søker prosjektmedarbeider (100 %) i ett års prosjektstilling med mulighet for forlengelse.

Dine ansvarsområder
I denne stillingen er du gjerne innholdsprodusent, tekstforfatter eller utdannet innen digital kommunikasjon, og brenner for å bruke din kompetanse og erfaring med kommunikasjon og sosiale medier for å utgjøre en forskjell. Du er en engasjert og selvstendig medarbeider som kommer raskt i gang med oppgavene, og har relevant kompetanse og erfaring med digitalt kommunikasjonsarbeid. I tillegg til høy kompetanse på produksjon av innhold i forskjellige formater, har du god kunnskap om annonsering og publisering i ulike kanaler. Du har teft for hva som fungerer i sosiale medier og hvordan man tenker kommunikasjon mot ulike målgrupper. Stillingen er tenkt å starte opp etter sommeren med ett års varighet.

Menneskeverd har et stort holdningsskapende arbeid blant unge. Vi møter tusenvis av unge hvert år gjennom undervisning og sosiale medier. Nå ønsker vi å utvide vårt arbeid, som de siste årene har vært i vekst. Vi ønsker å styrke arbeidet for å forebygge svangerskapsavbrudd. Vi ser derfor etter en medarbeider som vil bruke sin kompetanse til å verne om det ufødte livet, som tenker nytt og annerledes og vil gi håp i tøffe livssituasjoner. Vi søker deg som er verdiforankret og har en respektfull tilnærming til et fagområde med mange vanskelige temaer.

Vi ser etter deg som:

  • brenner for holdningsskapende arbeid og vil utgjøre en forskjell
  • er nytenkende, selvstendig, kreativ og liker å forme nye prosjekter
  • har relevant høyere utdanning eller tilsvarende erfaring, gjerne utdanning i digital kommunikasjon eller som tekstforfatter
  • har gode kommunikative evner og innsikt i målgruppestyrt kommunikasjon
  • ønsker å jobbe i et miljø med høy kompetanse på holdningsskapende arbeid
  • liker å utforme innhold av høy kvalitet i form av tekst, bilde og film rettet mot aktuelle målgrupper
  • har god kjennskap til annonsering og søkemotoroptimalisering
  • vil være med på å styrke Menneskeverds kompetansesenter

Om Menneskeverd
Drivkraften i Menneskeverd er å skape et samfunn som prioriterer livsrett for den ufødte, likeverd for alle i alle faser av livet og livshjelp som alternativ til dødshjelp. Vi jobber med holdningsskapende arbeid og undervisning rettet spesielt mot unge mennesker, og vi jobber tett på mediebildet og med politisk påvirkningsarbeid.

Menneskeverd vil synliggjøre verdien av ethvert menneskeliv – fra før vi er født, ved nedsatt funksjonsevne og ved livets avslutning. Vi vil gjennom aktiv formidling bygge kunnskap og holdninger, og motivere til innsats for menneskeverdet. Organisasjonen har ca. 10 000 medlemmer, 35 støtteorganisasjoner og deler hvert år ut Livsvernprisen.

Vi kan tilby en spennende arbeidsplass rett ved Jernbanetorget i Oslo sentrum. Det er en forutsetning at du deler organisasjonens formål og verdier. Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt. Lønn etter avtale.

Søknadsfrist: 29. juni. Søknader håndteres fortløpende.

Spørsmål rettes til generalsekretær Morten Dahle Stærk, tlf.: 95790957. Søknad med CV sendes til: morten@menneskeverd.no