Har du høyere utdanning innen markedsføring eller tilsvarende erfaringsbakgrunn? Liker du å lage gode systemer og har erfaring med arbeid i database? Trives du i kontakt med mennesker og kommuniserer godt skriftlig og muntlig? Vi søker deg som trives med varierte oppgaver, og som vil være med og bygge strategisk kompetanse i en organisasjon med svært gode resultater. 

Dine ansvarsområder 

Strukturert og kreativ markedskonsulent

Strukturert og kreativ markedskonsulent

I denne stillingen er du gjerne utdannet innen markedsføring, salg, fundraising, digital kommunikasjon eller kundekommunikasjon, og brenner for å bruke akkurat din unike kompetanse til å utgjøre en forskjell. Erfaring fra salgsarbeid (annonsesalg/direktesalg etc.) er en fordel.  

I tillegg til høy kompetanse på kreativt kommunikasjonsarbeid, har du jobbet med database tidligere. En viktig del av stillingen er å videreutvikle systemer for oppfølging av medlemmer og givere. Vi jobber fortrinnsvis med databasen ProFundo CRM. Du må ha kjennskap til seleksjon av ulike målgrupper, og målrettet oppfølging og innsats rettet mot disse.  

Stillingen innebærer mye kontakt med givere og medlemmer i ulike kanaler. Du liker med andre ord en variert arbeidshverdag der kreativt arbeid, administrativ planlegging og kontakt med mennesker avløser hverandre. Du vil jobbe i team med administrasjonsleder og generalsekretær. Stillingen er tenkt å starte opp etter sommeren. 

Vi ser etter deg som:  

 • har relevant høyere utdanning eller tilsvarende erfaring, gjerne utdanning innen salg, markedsføring eller kreativt kommunikasjonsarbeid 
 • er en selgertype, men med forståelse for langsiktig relasjonsbygging med medlemmer og givere
 • har erfaring med arbeid i database, er strukturert og liker systemer 
 • er resultatdrevet og liker arbeid med kampanjer 
 • synes utviklingen innen digital kommunikasjon er spennende, og tenker “utenfor boksen” for å finne smarte løsninger  
 • har god kjennskap til annonsering og digitale medier

Du vil beskrive deg selv som: 

 • en “servicetype” som vil trives i dialog med givere og medlemmer 
 • god på å lede deg selv og trives med selvstendig arbeid  
 • en som besitter gode kommunikative evner – muntlig og skriftlig 
 • et menneske som brenner for å bruke dine talenter og interesser i en organisasjon som jobber med holdningsskapende arbeid 
 • en som vil trives i en stab som er fremoverlent, energisk og hvor det er høyt tempo 

Om Menneskeverd 

Drivkraften i Menneskeverd er å skape et samfunn som prioriterer livsrett for den ufødte, likeverd for alle i alle faser av livet, og livshjelp som alternativ til dødshjelp. Vi jobber med holdningsskapende arbeid og undervisning rettet spesielt mot unge mennesker, og vi jobber tett på mediebildet og med politisk påvirkningsarbeid. 

Menneskeverd vil synliggjøre verdien av ethvert menneskeliv – fra før vi er født, ved nedsatt funksjonsevne og ved livets avslutning. Vi vil gjennom aktiv formidling bygge kunnskap og holdninger, og motivere til innsats for menneskeverdet. Organisasjonen har ca. 10 000 medlemmer, 35 støtteorganisasjoner og deler hvert år ut Livsvernprisen. 

Vi kan tilby en spennende arbeidsplass rett ved Jernbanetorget i Oslo sentrum. Det er en forutsetning at du deler organisasjonens formål og verdier. Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt. Lønn etter avtale.

Se mer her.

Søknadsfrist: 12. juni. Søknader håndteres fortløpende. 

Stillingsprosent: 100% 

Spørsmål rettes til generalsekretær Morten Dahle Stærk, tlf.: 95790957. Søknad med CV sendes til: morten@menneskeverd.no