Menneskeverds prosjektmedarbeider Mirjam Dorthea Berg har fulgt sin venninne Maria (31) gjennom et helt svangerskap. Hvordan er det å få et liv inn i magen som vokser og vokser og som skal ut på en ganske rar måte, er blant tingene hun har lurt på.

Gjennom ni måneders svangerskap og til slutt fødsel har Mirjam Dorthea Berg fulgt sin venninne Maria (31) og mannen Lars med kamera. Her kommer vi tett på utviklingen fra måned til måned og de ulike trimesterne, og vi får følge Maria gjennom graviditetens opp- og nedturer. Hva skjer med kroppen? Og hva skjer med det lille fosteret i magen?

Mirjam har mange spørsmål når det gjelder graviditet og fødsel, og forteller at hun noen ganger føler seg for ung til å få barn, selv om hun er 30 år. I tillegg skremmes hun av tanken på å føde, og har hørt mange fæle historier om fødsler. Alt dette utforsker hun og prater hun med både Maria, Lars og en jordmor om.

Se hele filmen her:

Eller se den på YouTube