Livsvernprisen 2017 direkte

team1


Publisert: 18.01.17  Skrevet av: Maria Victoria K. Aanje, Informasjonsansvarlig i Menneskeverd

2 Delinger

Få med deg Livsvernprisen 2017 direkte via nett-streaming. 

Mandag 6. februar overfører Menneskeverd prisutdelingen direkte fra Bristol Hotell. Sendingen starter kl. 12.30 og varer til ca. 13.45. Du vil kunne se video i skjermbildet nedenfor når strømmingen starter. Sendingen i sin helhet vil ligge tilgjengelig her, også etter at prisutdelingen er over. Sendingen starter fra 14:20 i video.


Inspirerer til livsglede
Per Fugelli mottar Livsvernprisen for sin evne til å snakke naturlig og ærlig om døden, samtidig som han inspirerer til livsglede. På den måten er han med på å gi næring til selve livet. Du kan lese hele prisbegrunnelsen fra juryen HER

Helse- og omsorgsminister Bent Høie (H) vil få det ærefulle oppdraget å overrekke prisen til Per Fugelli. Helene Bøksle vil stå for det musikalske innslaget, og det blir hilsener fra blant andre Marie Aakre, Kadra Yusuf og Knut Arild Hareide (KrF). Jonas Gahr Støre (Ap) og Erik Poppe vil frembringe hilsener via storskjerm.

Tidligere prisvinnere
Menneskeverd deler ut Livsvernprisen hvert år. Siden 1997 har prisen blitt gitt til personer eller organisasjoner som har bidratt positivt til å verne om menneskeverdet. Tidligere prisvinnere er blant andre Aleksander Helmersberg, Anette Skeie Jacobsen og Elin Anita Verdal, Signe og Geir Lippestad, Thorvald Steen, Marte Wexelsen Goksøyr, Beitostølen helsesportsenter, Bettina og Stein Husebø, Marianne Mjaaland, Margreth Olin, Torleiv Ole Rognum og Ola Didrik Saugstad og Cecilie Willoch.

Les mer om Livsvernprisen HER

2 Delinger

Bli Medlem