team1


Publisert: 29.10.15  Skrevet av: Helene Pederstad Øien, Undervisningsansvarlig

Denne uken har Menneskeverd kjørt en holdningskampanje for å rette fokus på alt vi har å være takknemlig for. Med sterke sitater fra våre fire ambassadører har vi gjennom aviser og på sosiale medier oppfordret andre til å dele sitt bilde på Instagram og fortelle hva de er takknemlig for.

– Ideen kom da Egil Svartdahl sa ja til å være vår fjerde ambassadør og delte sin historie med oss, forteller Elisabeth Qvale Hovland, ungdomskonsulent i Menneskeverd.

”Jeg ble godt voksen før mor fortalte meg at legen hadde anbefalt henne å ta abort. Selv om det ikke var uten risiko, valgte hun å beholde meg. Jeg fikk livet i gave. Det kan jeg aldri få takket henne nok for”.

egil_horizontal

Svartdahl sin historie har nå blitt delt 447 ganger på Facebook og nådd over 100 000 mennesker på sosiale medier. I tillegg til historien til Egil Svartdahl opplever vi god respons på våre andre ambassadører. Både Geir Lippestad og Marte Wexelsen Goksøyrs innlegg har blitt delt og likt av flere tusen.

– Det vi ønsket å synliggjøre med kampanjen er at vi alle har noe å være takknemlig for, fordi vi har alle fått livet i gave, forklarer Hovland, som er fornøyd med responsen. Hun oppfordrer flere til å bli med å spre kampanjen og dele sitt bilde på Instagram. – Husk å bruk #takknemligfor, legger hun til.

Elisabeth Hovland_Hjemmesiden

Ønsker du å gi en gave til Menneskeverds livsvernarbeid?

Send sms HJERTEGAVE til 2160 (200kr), eller gå inn her.