Medlemsbladet

Beholdt Mateus

Publisert: 21.06.2017

Da Kine Kraggerud (24) ble gravid som 19-åring, ble hun rådet til å ta abort. Hun valgte å lytte til de få stemmene som oppmuntret henne til å bære fram barnet sitt. Det har hun ikke angret på. 

Les utgaven

Jakter etter gull

Publisert: 01.03.2017

Årets vinner av Livsvernprisen, Per Fugelli, mener vi bør flinkere til å lete etter «gullet» i vårt eget liv.

Les utgaven

Valgte Noah

Publisert: 15.12.2016

Testene i svangerskapet viste Downs syndrom. Likevel ville foreldrene til Noah at gutten skulle leve.

Les utgaven

Helt i tet

Publisert: 12.10.2016

I høstens utgave av «Vern om Livet» møter du blant andre Birgit Skarstein (27) som nylig deltok i Paralympics i Rio. For åtte år siden ble hun lam fra livet og ned, men livsgleden er uslåelig og hun velger å se på mulighetene hun har i stedet for å la seg hindre av begrensningene.

Les utgaven

En tvilling ved min side

Publisert: 20.06.2016

Hannah og Ingrid Lina Aase (24) er både bestevenner, kolleger og tvillinger. De kunne ikke tenkt seg et liv uten den andre. De reagerer sterkt på at tvillingabort nå er tillatt i Norge.

Les utgaven

Den digitale tegnmesteren, Aleksander Helmersberg

Publisert: 29.01.2016

For over ett år siden var Aleksander Helmersberg et hittil ukjent navn. Men i desember 2014 ble faren og datteren Milla et hett samtaleemne. I år lanserer han mobil-appen «Milla Says» og får Menneskeverds Livsvernpris 2016.

Les utgaven

Philip W. Syse i “Suverene helter”

Publisert: 08.12.2015

I årets siste utgaven av Vern om Livet møter du Philip Willoch Syse med Downs syndrom som denne høsten har vært med i programmet “Suverene helter” på TV2. Les også om de unge foreldrene som fikk mulighet til å gå på den første folkehøyskolen med tilrettelagt linje for aleneforeldre.

Les utgaven

Benedikte angrer aborten

Publisert: 05.10.2015

I denne utgaven av Vern om Livet får du høre historien til Benedikte Lindbeck, om hvordan hun angrer på aborten hun tok for 20 år siden. Les også om “Veslas Koffert”, et nytt tilbud for foreldre som venter barn med Downs syndrom.

Les utgaven

Ole Paus ønsker mer menneskeverd

Publisert: 16.06.2015

I VERN OM LIVET nr 2, 2015 får du møte Ole Paus som er en av Menneskeverds nye ambassadører. Du kan lese om Rebecca som ble gravid da hun bare var 16 år, og du får bli med Helene når hun underviser konfirmanter om “Menneskeverd & Etikk”.

Les utgaven

Livsglede for Eldre

Publisert: 29.01.2015

I årets første utgave blir du bedre kjent med årets vinnere av Menneskeverds Livsvernpris; Annette Skeie Jakobsen og Elin Anita Verdal, som er gründerne bak Stiftelsen Livsglede for Eldre.

Les utgaven