team1


Publisert: 06.10.17  Skrevet av: Daniel Joachim Kleiven, Informasjonsansvarlig

Få med deg samtalekvelden direkte via strømming her på nett. 

Tirsdag 10. oktober overfører Menneskeverd direkte fra Litteraturhuset. Sendingen starter kl. 19:00 og varer ut arrangementet. Det vil bli lagt ut en video på siden her når strømmingen starter. Sendingen i sin helhet vil ligge tilgjengelig her, også etter at samtalekvelden er over.

Ønsker du å få varsel på Facebook i forkant av sending, kan du melde deg på arrangementet på Facebook her.

Samtalekveld Thorvald Steen Vigdis Hjort Menneskeverd

Litteratur på liv og død

Den internasjonalt anerkjente forfatteren, Thorvald Steen, har utgitt bøker i 46 land med oversettelser til 27 språk. I hans ferskeste roman, «Det hvite badehuset», tar han et oppgjør med sorteringssamfunnet. Romanen har fått strålende anmeldelser i flere store medier. I Aftenposten sto følgende: «Thorvald Steen omformer personlige erfaring til skjønnlitteratur av høy kvalitet.»

Organisasjonen Menneskeverd og Forlaget Oktober inviterer til en dyp og ærlig kveld med Thorvald Steen i samtale med Vigdis Hjorth om litteratur på liv og død. Her tar de utgangspunkt i «Det hvite badehuset», det gode samfunnet med plass til alle, og hvilke valg vi må ta sammen for at det skal være mulig. Er sorteringssamfunnet allerede en realitet, og finnes det i så fall noe vi kan og burde gjøre med det? Det vil etter hvert åpnes for spørsmål fra salen.

Vigdis Hjorth er en kjent norsk forfatter. Hun har utgitt en rekke bøker, og publiserte sist romanen «Arv og miljø», som skapte stor debatt hele høsten 2016.

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre