team1


Publisert: 29.08.16  Skrevet av: Maria Victoria Kjølstad Aanje, Kommunikasjonsrådgiver i Menneskeverd

Marte Wexelsen Goksøyr har sammen med regissør Kjersti Horn mottatt Jonas-prisen 2016.

Menneskeverds ambassadør Marte W. Goksøyr har sammen med regissør Kjersti Horn fått Jonas-prisen for sin medvirkning til å skape et romsligere og mer tolerant samfunn. I juryens begrunnelse heter det blant annet: «Årets prisvinnere har på en troverdig og naturlig måte fått fram at ingen trenger å være utenfor, aller minst på teaterscenen. Ved å vise at teaterscenen er for alle, har de vært til inspirasjon for andre kunstnere og bidratt til et mer mangfoldig samfunn.»

Jonas-prisen blir delt ut av Institutt for spesialpedagogikk ved Universitetet i Oslo. Den deles i år ut for 30. gang. Tidligere prisvinnere er Wenche Foss, Gunnar Stålsett, Margreth Olin, Johan Olav Koss, Lars Monsen, Herbjørg Wassmo, Simon Flem Devold og Håvard Tjora.

Les mer om Menneskeverd ambassadør Marte W. Goksøyr her.