Menneskeverd og Forlaget Oktober inviterer til en dyp og ærlig kveld med den internasjonalt anerkjente forfatteren, Thorvald Steen, i samtale med Vigdis Hjorth om litteratur på liv og død. Her vil de snakke om Steens nye bok «Det hvite badehuset», det gode samfunnet med plass til alle, og hvilke valg vi må ta sammen for at det skal være mulig. Er sorteringssamfunnet allerede en realitet, og finnes det i så fall noe vi kan og burde gjøre med det? 

Thorvald Steen har utgitt bøker i 46 land med oversettelser til 27 språk. I hans ferskeste roman, «Det hvite badehuset», tar han et oppgjør med sorteringssamfunnet. Romanen har fått strålende anmeldelser i flere store medier. I Aftenposten sto følgende: «Thorvald Steen omformer personlige erfaring til skjønnlitteratur av høy kvalitet.»

Vigdis Hjorth er en kjent norsk forfatter. Hun har utgitt en rekke bøker, og publiserte sist romanen «Arv og miljø», som skapte stor debatt hele høsten 2016.

Arrangementet er åpent for alle med gratis inngang og lett bevertning. Ingen påmelding er nødvendig, men husk å komme tidlig for å sikre deg plass.Det vil bli anledning til å få kjøpt og signert bok etter arrangementet.

Direktesending på internett

Samtalekvelden livestreames. Meld deg på  DIREKTE SENDING HER  og bli påminnet rett før sending.

Samtalekveld Thorvald Steen Vigdis Hjort Menneskeverd

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre