Menneskeverd og Civita inviterer til debattmøte på Litteraturhuset i Oslo tirsdag 29. oktober kl. 19.00 – 20.30

I juni endret Stortinget den norske abortloven for første gang på 40 år. Samtidig har flere av ungdomspartiene ganske nylig gjort vedtak om å arbeide for å utvide abortgrensen til 18 uker. Det er ingen grunn til å tro at det er satt punktum for debatten en gang for alle, og derfor er det tid for å gjøre opp status: Hvorfor er akkurat denne debatten så vanskelig? Og hva kan gjøres for at debatten skal bli mindre polarisert?

I panelet: Administrerende direktør Ellen Arnstad, fylkestingsrepresentant og tidligere leder av KrFU, Ida Lindtveit Røse, politisk redaktør i VG, Hanne Skartveit, og debattansvarlig i Dagbladet, Martine Aurdal.

Panelsamtalen vil ledes av Eirik Løkke i Civita.

Møtet finner sted på Litteraturhuset i Oslo og blir også streamet på våre hjemmesider og Facebook!

Arrangementet er gratis, men krever påmelding. Klikk deg inn her og registrer deg i bunnen av siden:

Velkommen!

Her kan du se livestream fra møtet: