team1


Publisert: 19.11.19  Skrevet av: Maria Elisabeth Selbekk, Informasjonsansvarlig

13. juni i år er jeg på vei inn på Stortinget for å overvære avstemmingen om den første endringen i abortlovens førti år lange historie. Den dagen stemmer Stortinget igjennom forbudet mot selvbestemt tvillingabort. På utsiden står flere hundre kvinner som har tatt til gatene for å protestere mot at tvillinger skal få beholde sitt rettsvern i Norge.

Med din hjelp har Menneskeverd møtt politikere, skrevet kronikker og deltatt i tv-debatter for å sette dagsorden som har ført til lovendring. Siden 2016 har vi jobbet for å endre praksisen rundt tvillingabort i Norge, og i år fikk vi en etterlengtet seier.

Med din gave kan vi øke trykket mot beslutningstakere, politikere og media og fortsette å sette alle menneskers ukrenkelige verdi på dagsorden i Norge! Tusen takk for din gave!

Gi din julegave til Menneskeverd her!

God førjulstid!

Maria Elisabeth Selbekk
Informasjonsansvarlig i Menneskeverd