Bli med på festen! 21. mars markerer vi og mange andre den internasjonale dagen for Downs syndrom.

Budskapet er enkelt: Vi oppfordrer deg til å gå med to ulike sokker denne dagen for å vise at du setter pris på mangfold. Vi løfter frem at vi alle er like og unike,  uavhengig av egenskaper. Vi drømmer om et varmere og mer inkluderende samfunn med plass til alle. Ved å ta på deg ulike sokker denne dagen, er du med på å markere at vi alle er forskjellige. Sammen står vi opp for likeverd og mangfold.

Hvordan delta?
1. Gå inn på denne linken (Facebook arrangement).
2. Trykk SKAL og DEL arrangementet.
3. Ta på deg to ulike sokker lørdag 21.mars og del bildet av deg selv med sokkene i sosiale medier med emneknaggen #rockesokk.

«Rock Your Socks» er opprinnelig fra USA, og i 2006 ble den første internasjonale dagen for Downs syndrom markert. Men hvorfor akkurat 21.mars? Jo, de som har Downs syndrom blir nemlig født med 3 eksemplarer av kromosom nr. 21, derav 21/3. Verdensdagen brukes til å feire Downs syndrom, og til å løfte fram betydningen av hvert enkelt menneske. Vi har alle muligheten til å stå opp for menneskeverdet, og vise at Norge skal være et land med plass til alle!