team1


Publisert: 21.04.22  Skrevet av: Maria Victoria Kjølstad Aanje, Kommunikasjonsrådgiver i Menneskeverd

Trenger du en jobb i sommer? Da bør du fortsette å lese!  

Organisasjonen Menneskeverd er på jakt etter unge, engasjerte mennesker til en hyggelig jobb på festivalene til Ung Landsmøte (UL) og Skjærgårds denne sommeren. Sommerengasjementet går kort sagt ut på å stå på stand for Menneskeverd under disse festivaldagene, informere om vårt arbeid og rekruttere potensielle nye medlemmer til organisasjonen.

Vi leter etter deg som vet litt om organisasjonen Menneskeverd fra før av, har et engasjement for menneskets ukrenkelige verdi,  og som er utadvendt og glad i å snakke med (alle) mennesker.

Du mottar lønn etter avtale, kost, reise og losji.  

I begynnelsen av juni vil vi også organisere en opplæringsdag der du får en god presentasjon av Menneskeverds arbeid, strategi og virksomhetsidé. Da vil vi også gjennomgå våre verktøy og vårt system for rekruttering av medlemmer og håndtering av givere. 

Er du  vår  mann  eller  kvinne?   
Send Maria Victoria Kjølstad Aanje (rådgiver og markedsansvarlig) en e-post der du kort forteller om din bakgrunn og hvorfor du ønsker å jobbe for Menneskeverd denne sommeren. Det er et fortrinn om du som søker har mulighet til å stå på begge festivalene. Fint om du spesifiserer dette i din søknad. Frist: 13. mai 2022. 

Har du andre spørsmål vedrørende jobben, ta kontakt med Maria på mobil eller e-post.  Du kan lese mer om Menneskeverd og vårt arbeid HER 

Kontaktinformasjon:  
Maria Victoria Kjølstad Aanje
maria@menneskeverd.no  
Mobil: 411 63 919