Organisasjonen Menneskeverd er på jakt etter ung, engasjerte mennesker til en hyggelig jobb på festivalen Skjærgårds denne sommeren. Sommerengasjementet går ut på å stå på stand for Menneskeverd under festivaldagene, informere om vårt arbeid og rekruttere nye medlemmer til organisasjonen.

Skjærgårds arrangeres 6. til 9. juli på Risøya utenfor Kristiansand. Les mer her

Vi leter etter deg som vet litt om organisasjonen Menneskeverd fra før, har et engasjement for menneskets ukrenkelige verdi, og som er utadvendt og glad i å snakke med alle mennesker!

Du mottar lønn etter avtale, kost, reise og losji.

I juni vil vi også organisere en opplæringsdag der du får en god presentasjon av Menneskeverds arbeid, strategi og virksomhetsidé. Da vil vi også gjennomgå våre verktøy og vårt system for rekruttering av medlemmer og håndtering av givere.

Er du den vi ser etter?

Send Susanne Ferreira (markedsansvarlig) en e-post der du kort forteller om din bakgrunn og hvorfor du ønsker å jobbe for Menneskeverd denne sommeren. Frist: 14. mai 2023.

Har du andre spørsmål vedrørende jobben, ta kontakt med Susanne på mobil eller e-post. Det er en forutsetning at du kan jobbe alle dagene (5. til 9. juli inkludert reisedag).

Du kan lese mer om Menneskeverd og vårt arbeid her: www.menneskeverd.no

Kontaktinformasjon:
Susanne Ferreira
Markedsansvarlig
susannef@menneskeverd.no
Mobil: 480 78 355