Vi søker en dyktig person til stillingen som økonomi- og administrasjonskonsulent i Menneskeverd. Hovedarbeidsområdet vil være saksbehandling, økonomi og annet administrativt arbeid som kontordrift og noe medlemskontakt.Vikariat, 100 prosent stilling. Vikariatet er ledig frem til 01.08.2012. Mulighet for fast ansettelse.

Stillingen vil innebære bl. a ansvar for oppfølging av organisasjonens avtaler, giverer og frivillige, forberedelser til arrangementer og møter, søknadsskriving, samt kontakt med it-leverandører og regnskapsfører, noe fakturering, økonomirapportering og budsjettarbeid.

Du bør ha relevant utdannelse fra økonomi og administrasjon og erfaring fra liknende arbeid. Du arbeider selvstendig og effektivt. Du må formulere deg godt skriftlig og muntlig og det er en fordel med god teknisk innsikt og interesse for data. Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt. Du må dele organisasjonens formål og verdier.

Vi tilbyr en fleksibel og spennende arbeidsplass med et aktivt miljø, midt i Oslo sentrum. Tilbyr også mulighet for redusert stilling. Ønsker snarlig tiltredelse.

Lønn etter avtale.

Søknadsfrist 15.november 2011. Søknad med CV sendes til: liv@menneskeverd.no.

Spørsmål kan rettes til: Generalsekretær Liv Kjersti Skjeggestad, tlf 22 34 09 01/ 41 33 39 35.