Barnets hjerte slår allerede 21 dager etter befruktning. Dette ønsker vi å fokusere på under årets sommerkampanje, sier markedskonsulent i Menneskeverd, Tina Rensel (til høyre på bildet). – Vi vil synliggjøre hvor avansert et menneske er allerede fra startstreken, fortsetter hun. Menneskeverds ungdomskonsulent Sandra Bjørnø (t.v) har undervist tusenvis av tenåringer. Hun har stor tro på at årets kampanje vil treffe festivalungdommen: – Ungdom er nysgjerrige og reflekterer ofte mye over livet. Jeg tror vi kommer til å få mange interessante samtaler på stand – og mange nye medlemmer! Menneskeverd jobber for å øke kunnskap om barnet i mors mage. Vi har tro på at økt kunnskap og gode spørsmål kan påvirke holdninger og forebygge abort. Ta årets sommerquiz her – vinn iPad mini! Les om fosterets utvikling her.